VEĽKÁ LOMNICA: Po nehode pod Tatrami skončili traja ľudia v nemocnici

02.12.2008 Kežmarok

Veľká Lomnica 2. decembra (TASR) - Traja ľudia utrpeli vážnejšie zranenia pri dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes v podvečer na ceste za obcou Veľká Lomnica v okrese Kežmarok.
V smere do Tatranskej Lomnici tam osobné auto Volkswagen Golf narazilo do Škody 120, ktorá zastavila za nákladným autom s prívesom odstaveným na krajnici.
Vodič škodovky dával prednosť oprotiidúcim vozidlám, keď ho za ním idúci VW Golf vtlačil pod odstavené nákladné auto s prívesom. Posádky rýchlej zdravotnej pomoci Emergency Medical Service previezli zranených do nemocnice v Kežmarku a v Poprade. Na mieste zasahovali aj kežmarskí hasiči. Príčiny dopravnej nehody vyšetrujú policajti.
Ďalšia dopravná nehoda sa stala dnes v podvečer na ceste medzi Svitom a Tatranskou Štrbou. \"Nákladné vozidlo Avia z Českej republiky, ktoré viezlo ťažký lisovací stroj, sa v zákrute prevrátilo a zablokovalo jeden jazdný pruh v smere do Tatranskej Štrby, \" informoval TASR operačný dôstojník Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Poprade Maroš Pisarčík. Dodal, že hasiči odpojili akumulátor a miesto nehody osvetlili, kým privolaný žeriav naložil lisovací stroj na nákladné auto. Následne cestu upratali. Zásah trval viac ako tri hodiny.
 

Vyberte región